Polițiștii Postului de Poliţie Tăuteu au depistat în flagrant delict un bărbat de 40 de ani, din comuna Popeşti, județul Bihor, bănuit de comiterea infrațiunii de furt calificat.

Acesta este bănuit că, înainte cu puțin timp de a fi prins de polițiști, ar fi pătruns prin escaladare în curtea unui imobil din localitatea bihoreană Bogei și apoi, profitând de faptul că ușa de la intarea în locuință era lăsată închisă, dar neasigurată, ar fi intrat în interior și, de pe o masă, ar fi sustras 1.500 de lei.

Bărbatul a fost depistat de polițiștii din Tăuteu imediat după comitere faptei, pe raza localității Bogei, având banii sustrași asupra sa.

Prejudiciul a fost recuperat integral de polițiști și restituit proprietarului.

În urma extinderii cercetărilor, polițiștii din Tăuteu îl bănuiesc pe bărbatul de 40 de ani că, la 18 octombrie 2020, ar fi pătruns prin escaladare și efracție într-un alt imobil din Bogei, din care ar fi încercat să sutragă bunuri de valoare, răvășind lucrurile din casă, dar nu a găsit, provocând un prejudiciu de aproximativ 100 de lei.

Polițiștii Postului de Poliţie Tăuteu continuă cercetările pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză.

Sursa: Realitatea de Bihor