Miercuri, 9 ianuarie a.c., polițiștii din Marghita au identificat și cercetat trei tineri de 18, 17 și 15 ani, toți din municipiul Marghita, bănuiți că, în perioada 5 – 6 ianuarie a.c., ar fi sustras din incinta unui magazin alimentar din Marghita diverse produse alimentare, cosmetice și băuturi alcoolice, provocând un prejudiciu în valoare totală de 3.885 lei.

Polițiștii din Marghita au recuperat de la cei în cauză 3.335 lei din valoarea totală a prejudiciului și i-au restituit proprietarului.

Polițiștii din Marghita continuă cercetările pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celor în cauză și pentru recuperarea integrală a prejudiciului cauzat.

Tot miercuri, 9 ianuarie a.c., polițiștii din Marghita au identificat și cercetat trei bărbați de 24, 34 și 40 de ani, toți din municipiul Marghita, bănuiți că la 17 decembrie 2018, ar fi sustras brăţări şi suporţi de susţinere a cablurilor electrice, dintr-o grădină neîmprejmuită, din municipiul Marghita.

Prejudiciul, în valoare totală de 4.000 lei, a fost recuperat integral şi restituit proprietarului.

Polițiștii din Marghita continuă cercetările pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celor în cauză.