Ziua Națională a României a adus la Inspectoratului de Jandarmi Județean Bihor avansări în gradul următor pentru rezultate deosebite în îndeplinirea misiunilor.

   Avansarea în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim, reprezintă pentru militari una dintre cele mai mari satisfacții profesionale, încununarea tuturor eforturilor depuse pentru îndeplinirea cu succes a atribuțiilor de serviciu, mai ales când această recompensă este acordată de Ziua Națională a României.

    „Astăzi, 5 decembrie, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bihor, inspectorul șef, colonel Ioan Bogdan, a dat citire ordinelor de avansare în gradul următor înaintea expirării stagiului minim în grad pentru 3 ofițeri și 10 subofițeri, pentru modul exemplar în care și-au desfășurat activitatea profesională.

    De asemenea camaradul nostru, plutonier adjutant Botiș-Drăgan Radu-Mihai a primit distincția de serviciu pentru „îndeplinirea în condiții deosebite a misiunilor încredințate”, pentru fapte deosebite săvârșite pe timpul îndeplinirii misiunilor încredințate.

      Îi felicităm pe cei recompensați pentru munca depusă și rezultatele obținute, dorindu-le să slujească în continuare, cu devotament, patria„, a transmis Jandarmeria Bihor.

Sursa: Realitatea de Bihor