Alex Dona, marketer cu o experiență de 20 de ani în media marketing, ajunge la Oradea miercuri, 15 mai, cu workshop-ul „Marketing Mindset” – un eveniment la nivel național dedicat planurilor de comunicare pentru antreprenori, dar și celor care lucrează cu sau alături de ei.

Workshop-ul e construit în mai multe module, iar printre informațiile prezentate de trainer se numără: poziționarea corectă a unui brand, principiile care stau la baza unui mix de comunicare eficient, crearea unui conținut coerent pentru principalele canale de promovare, estimarea KPI-urilor și setarea corectă pentru optimizarea performanței brand-ului și conectarea principiilor de CSR cu valorile de brand.

Practician al comunicării cu mulți ani de experiență în urma sa, Alex Dona are în portofoliu unele dintre cele mai mari campanii de comunicare pentru media tradițională din România, iar în ultimii ani a devenit consultant de comunicare pentru evenimente de amploare, trusturi media și brand-uri globale. Este trainer și speaker pentru evenimente de e-commerce, comunicare, PR și marketing.

„Evenimentul nu este despre cum am acumulat eu experiență pe marketing și comunicare, ci despre ce pot oferi pentru brandurile voastre din ceea ce am acumulat. Sunt adeptul teoriei pusă în practică, al practicii cu fundament solid și al eliberării de presiune prin socializare. Marketing Mindset are trei componente: Workshop format din 5 sesiuni de know-how și o sesiune de lucru pe echipe, 1-to-1 know-how pentru cei care își doresc să ne întâlnim să discutăm doar despre planurile lor de marketing și Wine – networking”, spune Alex despre Marketing Mindset.

AGENDĂ EVENIMENT:
Workshop cu sesiuni de know-how și aplicații practice pe echipe pe 15 mai de la orele 16.00, la Hotel Ramada (Calea Aradului, nr 9, Oradea). Detalii despre ce cuprinde fiecare modul se găsesc la marketingmindset.ro.

Biletele sunt disponibile pe https://marketingmindset.ro, iar primii cinci înscriși beneficiază de reducerea early bird; biletele sunt disponibile pentru participarea la tot evenimentul, wine networking sau 1-to-1 know how.

„Am început să fiu antreprenor în anii ‘90 fără să îmi spună nimeni dinainte cum se face și cu ce se mănâncă. De 12 ani fac media & marketing și în toți anii de antreprenoriat m-am folosit de doze concentrate de umor ca să ies din cele mai stresante situații. Orbitez constant și sunt la a 3-a viață, cel puțin profesional. La „Marketing Mindset” te provoc și la networking autentic, cu discuții pline de înțeles, nu doar la cărți de vizită schimbate în pauze. Nu sunt un speaker cu povești în power point, ci un antreprenor cu know-how la purtător. Nu vin în orașul tău pentru că îmi place să mă aud vorbind, ci ca să te determin să aplici cele mai inspirate soluții pentru marketing-ul afacerii tale. Profită de prezența mea și vino cu lista de întrebări!”, mai transmite Alex Dona celor interesați de un workshop autentic, de la care să plece cu cele mai bune idei de pus în aplicare în comunicarea afacerii lor.

Alte detalii utile se găsesc și pe evenimentul de Facebook.