Adrian Olaru, sportiv legitimat la LPS CSM Oradea, a obținut medalia de bronz la concursul de judo European Cup U21 de la Paks, Ungaria. Evenimentul este de tip IJF Junior World Tour.

Reamintim că Olaru a câștigat medalia de aur la Campionatele Naționale Individuale U21 – ediția 2019, desfășurate în luna aprilie la Drobeta Turnu Severin. De altfel, Adi Olaru are un titlu de campion al României la cadeți (U18), două la juniori (U21), respectiv câte unul la tineret (U23) și seniori.

Medalia de bronz obținută la Paks este cea de-a 2-a clasare pe podium într-un concurs internațional desfășurat în afara României. El a obținut un bronz în urmă cu trei ani la Eboli, Italia.

De notat că în cadrul concursului de la Paks, în proba de -66 kilograme masculin, unde Olaru a obținut medalia de bronz, românul Lucian Borș Dumitrescu a obținut medalia de aur.

Un alt rezultat notabil obținut de delegația României (condusă de Emil Morar, antrenor CSM Oradea) la Paks este argintul cucerit de Adrian Șulcă, în proba de -73 kilograme masculin.