Duminică, 25 octombrie, la ora 08.40, pe strada Ecaterina Teodoroiu din municipiul Oradea, un bărbat de 51 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, dinspre strada Aleea Ștrandului înspre strada Adevărului, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de un bărbat de 46 de ani, din Oradea.

În urma testării conducătorilor autoturismelor cu aparatul etilotest, s-a constatat că bărbatul de 51 de ani care conducea primul autoturism prezenta o concentrație alcoolică de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, polițiștii rutieri orădeni îl bănuiesc pe bărbatul de 51 de ani că ar fi luat autoturismul respectiv, spre a-l conduce, de la un membru al familiei.

În urma accidentului rutier, bărbatul de 51 de ani care conducea primul autoturism a suferit leziuni ușoare.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar poliţiştii Biroului Rutier Oradea continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Sursa: Realitatea de Bihor