Echipa de volei masculin Corona Braşov a pierdut, duminică, Supercupa României, după disputa cu Rapid Bucureşti, scor 1 la 3.

În Sala Polivalentă din București, brașovenii, campionii en-titre, au cedat pe seturi cu scorul de 25-20, 30-28, 22-25, 25-21 în fața deținătoarei Cupei României.

Pe lângă înfrângerea suferită, brașovenii au mai primit o lovitură când coordonatorul Radke Murilo s-a accidentat grav în startul meciului.

Brașovenii au avut apoi o evoluție oscilantă cu imprecizii în ofensivă. În finalul setului doi, brașovenii au ratat 4 mingi care i-ar fi ajutat să închidă actul în favoarea lor, partida fiind câștigată de bucureșteni cu 30-28.

”Noi, astăzi, nu am fost ce ne dorim să fim. E vizibil. Vreau să felicit Rapidul, fără discuții. Au jucat foarte bine în momentele cheie, în momentele importante au pus mingea jos. Noi am scârțâit destul de mult, mai ales în atac. A fost greu, pentru că opozanții noștri nu au reușit să intre în meci de la început”, a declarat, la final, antrenorul brașovenilor, Laurențiu Lică, pentru TVR Sport.

Brașovenii nu au mult timp de refacere pentru că marți vor evolua în manșa tur din turul doi preliminar din Liga Campionilor contra campioanei Elveției, Volley Schönenwerd.