Astazi, vremea va fi deosebit de caldă pentru această dată. Cerul va fi mai mult senin în estul și sud-estul țării și va avea înnorări temporare în rest. 

Va ploua slab în Banat, Crișana, Maramureș, local la munte și Transilvania și izolat în Oltenia. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări mai ales în regiunile vestice (viteze în general de 55…60 km/h), iar la munte, îndeosebi în zona înaltă a Carpaților Occidentali și Meridionali, vor fi rafale de 80…90 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 și 34 de grade.

In Bucuresti, vremea va fi deosebit de caldă pentru această dată. Cerul va fi mai mult senin, iar din a doua parte a nopții va avea înnorări temporare. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 30…32 de grade.

La munte, vremea va fi deosebit de caldă pentru această dată. Cerul va fi temporar noros și local va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări mai ales în zona înaltă a Carpaților Occidentali și Meridionali, unde vor fi rafale de 80…90 km/h. Valorile termice vor fi în creștere.