CSM Oradea a perfectat transferul a doi jucători autohtoni pentru sezonul competițional 2019/20. Aceștia sunt Vlad Dragomirescu, ultima dată la Dinamo București, respectiv Vlad Georgescu, sosit de la Corona Sportul Studențesc.

Vlad Dragomirescu este noul jucător al echipei de polo CSM Oradea. În vârstă de 24 ani, împliniți pe data de 21 ianuarie, el se află la primul angajament cu formația antrenată de Dorin Costrăș.

Dragomirescu măsoară 1.90 metri și cântărește 100 kilograme. El evoluează la inter/fundaș și se anunță o piesă de bază pentru formația orădeană în sezonul competițional 2019/20.

Vlad Georgescu este la rândul său la primul contact cu CSM Oradea. El s-a născut pe 31 martie 1999 și este fiul lui Aurelian Georgescu, cel care a fost antrenorul Coronei Sportul Studențesc în ultimii ani. De altfel, Vlad Georgescu a evoluat la această formație pe parcursul sezoanelor precedente, fiind unul dintre cei mai de seamă oponenți ai CSM-ului.

Înalt de 1.84 metri și cântărind 79 kilograme, Vlad Georgescu este component al echipei naționale de seniori a României. De notat că Vlad este cel mai tânăr golgheter din istoria Superligii Naționale, marcând 105 goluri în sezonul competițional 2015/16.

Reamintim că CSM Oradea l-a recrutat deja pe Silvian Colodrovschi. Acesta urmează să împlinească 19 ani, având deja un impresionant CV în poloul din Hexagon. Înalt de 2.00 metri și cântărind 108 kilograme, Silvian este centru și sosește de la Pays d’Aix Natation. Colodrovschi este component al echipelor naționale ale României.

Așadar, CSM Oradea a recrutat trei jucători tineri cu statut de autohton. În plus, Gojko Pijetlovic – portarul echipei naționale a Serbiei în ultimul deceniu – se întoarce între buturile echipei orădene la distanță de un an de la despărțirea de formația orădeană.