CSM CSU Oradea se întoarce la Arena Antonio Alexe. Roș-albaștrii au completat o serie de foc, ce a cuprins șapte meciuri în tot atâtea locații diferite pe parcursul ultimelor trei săptămâni.

Echipa antrenată de Cristian Achim a disputat șase meciuri în deplasare în intervalul amintit. CSM-ul a câștigat ultimele cinci astfel de partide disputate și se mândrește cu o serie activă de șase victorii în toate competițiile la revenirea în fața propriilor susținători.

Campioana în exercițiu a României și-a asigurat calificarea în faza următoare din FIBA Europe Cup, acolo unde va disputa cel puțin alte șase meciuri după dubla pe care urmează să o susțină în cursul lunii noiembrie anul curent. De asemenea, Oradea a obținut câteva victorii importante în competiția internă, acolo unde se situază într-o poziție solidă înaintea unor noi luni solicitante.

Iată programul următoarelor patru partide, pe care CSM CSU Oradea le va disputa pe teren propriu:

– 20 noiembrie, ora 19:00, vs Bahcesehir Koleji – FIBA Europe Cup, Etapa 5
– 23 noiembrie, ora 19:00, vs SCM U Craiova – Liga Națională, Etapa 7
– 27 noiembrie, ora 19:00, vs Fribourg Olympic – FIBA Europe Cup, Etapa 6
– 2 decembrie, vs Steaua București – Liga Națională, Etapa 8

Ora de începere a partide cu Steaua urmează să fie definitivată.

Bilete pentru primele trei meciuri se pot achiziționa conform celor enunțate AICI. Abonamentele sunt valabile la aceste partide.

Ulterior, CSM CSU Oradea se va deplasa la București, acolo unde va juca meciul din etapa a 9-a a Ligii Naționale de baschet masculin. Oponent va fi Dinamo Știința București.

Pe 11 decembrie este progrmată prima etapă din faza a 2-a a grupelor FIBA Europe Cup. Vom reveni cu programul după încheierea primei faze și stabilirea componenței grupei din care roș-albaștrii vor face parte.