CSM CSU Oradea susține următorul meci pe teren propriu. Roș-albaștrii primesc vizita echipei Dinamo Știința București, în cadrul etapei a 2-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2019/20, Grupa valorică A.

Partida are loc vineri (18.10), ora 19:45, la Arena Antonio Alexe. Informații cu privire la comercializarea biletelor se găsesc AICI. Abonamentele sunt valabile pentru acest eveniment.

Meciul va fi transmis în direct la DigiSport.

CSM CSU Oradea se duelează cu Dinamo București pentru a 29-a oară la modul oficial. Bilanțul general al confruntărilor directe este favorabil echipei antrenate de Cristian Achim cu 15-13.

La Arena Antonio Alexe s-au consemnat 14 confruntări directe. Gazdele au învins în zece din ele, incluzându-se pe ultimele nouă. CSM CSU Oradea nu a pierdut pe teren propriu cu Dinamo București de la venirea lui Cristian Achim în funcția de antrenor principal. Bilanțul general al CSM-ului în compania lui Dinamo cu Achim la cârmă este de 13-2. În schimb, Dinamo are 0-2 în meciurile cu Oradea de la venirea lui Tudor Costescu în funcția de antrenor principal.

În sezonul 2018/19, cele două formații s-au confruntat în prima fază a sezonului regulat, la nivelul Grupei valorice A. Cele două partide au fost adjudecate de bihoreni. Prima s-a încheiat cu scorul de 85-69, la Oradea, iar cea de-a 2-a cu 91-77, la București.