Un tânăr de 22 de ani a murit după ce a fost împins pe scări în noaptea de Revelion. Tragedia s-a produs în județul Bihor, iar băiatul a stat 10 zile internat în spital, însă în ciuda eforturilor medicilor, acesta nu a putut fi salvat din cauza rănilor grave la cap, scrie realitatea.net.

Agresorul în vârstă de 29 de ani a fost arestat la domiciliu pentru 30 de zile. Scandalul a pornit în jurul orei 3 în noaptea de Revelion într-un bar din comuna Tinca.

Cei doi s-au îmbrâncit, iar tânărul de 22 de ani s-a dezechilibrat și a căzut pe scări.

La data de 10 ianuarie 2022, a rezultat decesul victimei, ca urmare a hematomului subdural acut, survenit în cadrul unui traumatism cranio-cerebral, în evoluția căruia a survenit ca și complicație septică bronhopneumonia”, a arătat prim procurorul adjunct Gligor Sabău, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

Pe 11 ianuarie, agresorul a fost reținut pentru 24 de ore de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor pentru lovituri sau vătămări cauzatoare de moarte. O zi mai târziu, procurorul de caz a formulat propunere de arestare la domiciliu a inculpatului Szilagyi Ionuț – Dumitru. La finalul dezbaterilor, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Bihor a dispus arestarea la domiciliu a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.

Pe durata arestului la domiciliu, inculpatulului i s-a interzis să discute cu alți doi suspecți în dosar, și nici cu cei patru martori. Decizia Tribunalului nu este definitivă, ea poate fi contestată în termen de 48 de ore de la comunicare.

Sursa: Realitatea de Bihor