Polițiștii Secției nr.10 de Poliție Rurală Ștei au fost sesizați, sâmbătă seara, în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin S.N.U.A.U. 112, de la un bărbat de 30 de ani din comuna Lunca, despre faptul că, în timp ce se afla într-o pădure de pe Valea Vărătecului, pe raza comunei bihorene Lunca, un bărbat de 49 de ani din comuna Lunca, cu care se afla se afla împreună la cules de ciuperci, ar fi fost lovit de trăsnet, fiind inconștient.

 

Victima a fost transportată de apelant la un spital de pe raza localității bihorene Ștei, unde, din nefericire, la scurt timp a fost constatat decesul acesteia.

Cauza exactă a decesului urmează a fi stabilită în urma efectuării necropsiei. În prezent, nu există suspiciunea ca bărbatul să fi fost victima vreunei infracțiuni.

Polițiștii Secției nr.10 de Poliție Rurală Ștei din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, pentru stabilirea exactă a împrejurărilor și cauzelor producerii tragicului eveniment.

 

*

 

Sursa: Realitatea de Bihor