S-au finalizat lucrările de reparații, respectiv de reabilitare a vechilor terenuri de baschet din curtea Colegiului Național Emanuil Gojdu, amplasament situat pe str. Spiru Haret nr. 3 – 5.

Lucrările au început în cursul lunii mai și au fost necesare pentru atât siguranța elevilor care le utilizează, dar și pentru buna desfășurare a activităților sportive din cadrul colegiului.

Executantul lucrărilor a fost S.C Atlas Sport S.R.L, iar valoarea contractului a fost de 270.750 lei (fără TVA).

Lucrările au constat în refacerea suprafeței de joc, precum și împrejmuirea celor două terenuri, fiecare cu o suprafață de 22 x 15 m, în total 660 mp.

După etapele pregătitoare ale lucrării, a fost montat un covor din tartan. Structura împrejmuirii este realizată din stâlpi metalici cu o înălțime de 4 m și plasă metalică împletită.

Ca urmare a lucrărilor de reabilitare, baza sportivă din curtea colegiului va avea următoarele dotări: patru sisteme cu coș de baschet compuse din stâlpi de oțel, panou plexiglas și inel+plasă; patru stâlpi multifuncționali (mobili) și un fileu pentru volei și tenis; două porți minifotbal/handbal, de dimensiuni 3×2, fabricate din fier; 3 mese de tenis din oțel galvanizat.