Poliţiştii Secţiei nr.5 de Poliţie Rurală Oradea, în urma investigaţiilor efectuate, au identificat şi cercetat un tânăr de 21 de ani, din localitatea Sântandrei, judeţul Bihor, bănuit de comiterea infracţiunii de agresiune sexuală. În plus, tânărul este cercetat și pentru conducere fără permis.

 

 

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii îl bănuiesc pe acesta că, în noaptea de 21 iulie, în jurul orei 00.05, ar fi agresat-o sexual pe o tânără de 16 ani, din Sântandrei, în timp ce aceasta se deplasa pe jos, înspre casă, pe raza localităţii de domiciliu, în sensul că i-ar fi pus mâna la gură, iar apoi ar fi atins-o în zona intimă.

În urma extinderii cercetărilor, poliţiştii Secţiei nr.5 de Poliţie Rurală Oradea îl bănuiesc pe acesta că, la 25 iulie a.c., în jurul orei 21.50, în timp ce se deplasa cu un moped pe drumul public din Sântandrei, fără a deţine permis de conducere, ar fi atins-o cu palma în zona intimă pe o altă minoră, de 15 ani, localnică, care mergea pe jos, înspre casă, în aceeaşi direcţie de deplasare. În acest caz, poliţiştii Secţiei nr.5 de Poliţie Rurală Oradea s-au sesizat din oficiu şi efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de agresiune sexuală şi conducere a unui moped fără permis.

În urma administrării probatoriului în cauză, poliţiştii Secţiei nr.5 de Poliţie Rurală Oradea l-au reţinut pe tânărul de 21 de ani, pentru 24 de ore, în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor.

În cursul zilei de luni, 27 iulie, cel în cauză va fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, în vederea dispunerii de măsuri legale faţă de acesta.

Poliţiştii Secţiei nr.5 de Poliţie Rurală Oradea din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor continuă cercetările sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, sub aspectul comiterii infracțiunilor de agresiune sexuală (2 fapte) și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere.