Un bihorean de 22 de ani, căutat de autoritățile belgiene pentru comiterea infracțiunilor de omor calificat și furt, a fost prins luni de Polițiștii Secției nr. 5 de Poliție Rurală Oradea. Acesta se ascundea în localitatea bihoreană Săbolciu, unde a şi fost prins de poliţişti luni după-amiază, în jurul orei 14.50.

„Autorităţile belgiene au emis pe numele acestuia un Mandat European de Arestare, acesta fiind bănuit de comiterea infracţiunilor de omor calificat şi furt, pe teritoriul Begiei. Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale l-au prezentat pe cel în cauză la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Oradea, în baza mandatului emis de autorităţile belgiene, pe numele său fiind emisă o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore”, a anunţat, miercuri, printr-un comunicat, Poliţia Bihor.

Mai mult, pe numele bărbatului de 22 de ani din localitatea bihoreană Drăgești, instanța de judecată a emis un mandat de arestare provizorie pentru 15 zile, în vederea predării către autoritățile din Belgia.