Street FOOD Festival, festivalul care a adus aromele interesante și preparatele apetisante aproape de gurmanzi și pofticioși, revine și anul acesta la Oradea, pentru al treilea an consecutiv, în perioada 17-19 mai. Evenimentul va avea loc în Cetatea Oradea, unde food truck-urile vor pune stăpânire pe curte, iar bucătarii se vor înarma cu rețete și ingrediente de calitate și vor cuceri vizitatorii cu tot felul de preparate inedite.

Mâncarea bună cu siguranță că va fi prezentă la Street FOOD Festival, însă în cadrul festivalului vor avea loc și alte programe și activități, precum concerte de muzică live, activități special gândite, zone de relaxare cu decoruri diverse etc.

La festival va fi prezent cunoscutul Chef Foa, alături de care pasionații gătitului, dar și pofticioșii vor putea lua parte la diferite demonstrații și activități.

Turneul culinar Street FOOD Festival va ajunge și anul acesta în mai toate colțurile tării: Oradea, Sibiu, Timișoara, Brașov, Baia Mare, Arad, Galați, Bacău, Iași, Craiova și Cluj-Napoca.

Street FOOD Festival este un concept de festival care a debutat în 2016 la Cluj-Napoca şi ulterior a fost dezvoltat în alte 11 oraşe. An de an festivalul a atras tot mai mulți „pofticioși” și participanți, iar în anul 2018 festivalul a fost vizitat de peste 800.000 de persoane care au avut ocazia să încerce rețete ingenioase și să participe la activităţi recreative. Revoluţia street food a avut un impact însemnat şi la nivel de comunitate prin conştientizarea nevoii de a-i ajuta pe cei defavorizaţi sau prin combaterea fenomenului de risipă alimentară.

Mai multe informații despre evenimente pe:
Site: www.streetfoodfestival.ro
Facebook: facebook.com/StreetFoodFestivalRomania/

Street FOOD Festival este un eveniment realizat de Agenția Why Not & Flavours, prezentat de Kaufland România, o experiență Staropramen.

Evenimentul este susținut de Primăria Municipiului Oradea şi Visit Oradea.