Street FOOD Festival, festivalul care a adus aromele interesante și preparatele apetisante aproape de gurmanzi și pofticioși, ajunge în acest weekend, între 17-19 mai, în Cetatea Oradea.

Ediția de anul acesta se anunță a fi una și mai frumoasă decât cea de anul trecut, pentru că decorul, activitățile, muzica și inclusiv truck-urile ne vor suprinde cu și mai multe preparate interesante. Pentru ca experiența de festival să fie una completă, anul acesta la Street FOOD Festival avem parte de și mai multă muzică bună. Artiști precum Robin and the Backstabbers, The Mono Jacks, Jurjak, Moon Museum, Lucia și Baby Elvis vor putea fi urmăriți la Street FOOD Stage, scena principală. Iubitorii de muzică electronică se pot bucura și ei pentru că la Street FOOD Festival avem și VRTW Area cu dj-ii lor cunoscuți, unde orădenii vor dansa pe ritmurile de la Dubase Calibro, Soulheads sau Electrotwn.

Gurmanzii vor avea și ei de făcut alegeri grele: peste 40 de truck-uri cu fel de fel de preparate gustoase așteaptă să fie descoperite la această ediție. Cei care vor merge la festival se vor putea bucura și de alte activități, de la cinema în aer liber unde vor putea fi urmărite filmele: Povestea Iubirii, Nunta in ofsaid sau Omul care l-a ucis pe Don Quijote, până la activități pentru cei mici. Pe toată perioada festivalului cei mici sunt așteptați în Cetate, unde vor putea să ia parte la ateliere de creație, golf, face painting, carusel și activități cu baloane modelabile.

Street FOOD Festival este un concept de festival care a debutat în 2016 la Cluj-Napoca şi ulterior a fost dezvoltat în alte 11 oraşe. An de an festivalul a atras tot mai mulți „pofticioși” și participanți, iar în anul 2018 festivalul a fost vizitat de peste 800.000 de persoane, care au avut ocazia să încerce rețete ingenioase și să participe la activităţi recreative. Revoluţia street food a avut un impact însemnat şi la nivel de comunitate prin conştientizarea nevoii de a-I ajuta pe cei defavorizaţi sau prin combaterea fenomenului de risipă alimentară.

Mai multe informații despre evenimente pe:

Site: www.streetfoodfestival.ro

Facebook: facebook.com/StreetFoodFestivalRomania/