Staff-ul tehnic al CSM CSU Oradea rămâne neschimbat. Conducerea CSM Oradea a parafat înțelegeri cu antrenorii Cristian Achim și Milan Mitrovic, întreg staff-ul continuând în formula în care a activat în precedentele două sezoane, transmite clubul orădean.

Cristian Achim a semnat un nou contract cu echipa alături de care a devenit campion al României de două ori. Tehnicianul originar din Râmnicu Vâlcea a semnat un angajament pentru următoarele două sezoane, adică până la încheierea sezonului competițional 2019/20. În vârstă de 48 ani, Cristian Achim este antrenor principal al CSM CSU Oradea din luna noiembrie 2009.

Sub comanda lui Achim echipa orădeană a cunoscut o ascensiune nemaipomenită în istoria sa și a întreg baschetului orădean la nivel de seniori masculin. CSM-ul a devenit dintr-o echipă care lupta pentru supraviețuire într-o forță a Ligii Naționale.

Leii Roșii au cucerit, de la venirea lui Cristian Achim la cârmă, două titluri de campioană a României, cinci medalii și a disputat trei finale de Cupa României. CSM-ul a jucat de șapte ori cu trofeul pe masă (trei finale de campionat, trei de cupă, o supercupă) și a devenit o prezență constantă în arena internațională. Cea mai memorabilă participare pe plan continental este parcursul din Basketball Champions League în stagiunea 2016/17.

Milan Mitrovic a semnat un contract cu valabilitate pentru sezonul competițional 2018/19. Originar din Belgrad, Serbia, tehnicianul în vârstă de 38 ani are deja patru sezoane la activ alături de CSM. El s-a alăturat echipei în vara anului 2014, iar de la sosirea sa Oradea a devenit campioană națională de două ori și a cucerit o medalie de bronz, disputând două finale și o semifinală de cupă, respectiv o supercupă.