Sean Barnette se întoarce la formația alături de care a jucat în perioada 2015/17, când a înregistrat câteva prestații impresionante și a evoluat la un nivel extrem de ridicat, atât în România, cât și în cupele europene.
 
Născut pe 25 iunie 1986, la Rock Hill, Barnette măsoară 1.95 metri, cântărește 100 kilograme și evoluează pe post de extremă. Extrem de atletic și de rapid, Sean poate să acopere pozițiile 3 și 4, fiind un exemplu la nivelul Ligii Naționale în ceea ce privește noțiunea de cornerman.
 
Printre abilitățile lui Sean se pot remarca productivitatea la recuperare, inclusiv ofensivă, capacitatea de a ataca coșul în pătrundere, nivelul de apărare, precum și interesul de a juca colectiv. El este un jucător polivalent, lucru ce îi va permite antrenorului Cristian Achim să folosească alcătuiri diverse de echipă și să îl folosească pe Barnette la diferite poziții de-a lungul următorului sezon competițional.
 
Sean a jucat pentru CSM CSU Oradea între 2015 și 2017, fiind un membru important al echipei care a cucerit primul titlu național din istoria baschetului orădean – desemnat MVP al sezonului 2015/16, pentru ca apoi să aibă un rol decisiv la calificarea echipei bihorene în grupele Basketball Champions League – ediția 2016/17.
 
Prin revenirea la Oradea, Sean Barnette va fi coleg de echipă din nou cu Muhamed Pasalic, Bobe Nicolescu și Sean Denison. El va fi coleg, după ce i-a întâlnit ca adversari în LNBM, cu Giordan Watson, Vaidas Kariniauskas și Mihai Gavrilă. În fine, B va face cunoștință cu Kris Richard și Arturas Valeika, alături de care va forma un trident deosebit de mobil și atletic transmite clubul pe site-ul oficial.