Comisia de circulație din cadrul Primăriei Oradea a aprobat vineri, 2 august 2019, la solicitarea SC Abed Nego Com SRL, restricționarea traficului pe Calea Aradului,  în vederea continuării lucrărilor la  prelungirea liniei de tramvai.

Așadar, în perioada 5 august – 5 septembrie 2019, sensul giratoriu de la intersecția Calea Aradului – str. Vlădeasa – str. Henrik Ibsen se desființează provizoriu, astfel mașinile care circulă pe Calea Aradului înspre Aeroport nu vor putea vira la stânga spre strada Vlădeasa, ci doar pe direcția înainte și la dreapta, iar mașinile care vin dinspre Aeroport pe Calea Aradului nu vor putea vira la stânga spre strada H. Ibsen, ci vor putea circula doar pe direcția înainte sau la dreapta.

Totodată, locurile de parcare de pe Calea Aradului, de pe ambele sensuri, din dreptul străzii Nicolae Bolcaș până la sensul giratoriu mai sus mentionat, se vor desființa. În plus, pe aceeași porțiune de drum, traficul rutier se va desfășura pe o singură bandă pe sens, până la terminarea lucrărilor.