Începând de marți, 15 ianuarie 2019, Ștrandul Ioșia din Oradea se redeschide după ce a fost închis timp de o lună pentru efectuarea unor lucrări de întreținere, curățenie, reparații și zugrăveli.

În perioada sezonului rece, la Ștrandul Ioșia funcționează un singur bazin, cel cu numărul 5, care comunică printr-un tunel cu clădirea administrativă.

De menționat că, începând de la 1 ianuarie 2019, au fost modificate prețurile biletelor de intrare. Astfel, un bilet pentru adulți este 18 lei, unul pentru copii peste 3 ani până la 18 ani, pensionari și persoane cu dizabilități costă 9 lei, iar copiii sub trei ani intră gratuit. Abonamentul pentru adulți se ridică la 210 lei, iar cel pentru copii peste 3 ani până la 18 ani, pensionari și persoane cu dizabilități are prețul de 100 de lei.

Din octombrie până în aprilie Ștrandul Ioșia este deschis de marți până duminică, între orele 8-17 (ora 16, la casierie), iar din luna mai până în septembrie funcționează zilnic, cu excepția zilei de luni, între orele 8-20 (ora 19, la casierie).