Primăria Oradea prin Direcția Tehnică execută în prezent lucrările de modernizare a străzii Coriolan Hora din cartierul Ioșia, care are o lungime de peste doi kilometri.

Lucrările de modernizare a străzii sunt executate de către SC Drumuri Orășenești și SC Edildrum Construct SRL, termenul estimat pentru finalizarea lucrărilor este luna martie 2020, iar valoarea contractului de lucrări este de 3.803.579,72 lei fără TVA.

Până în acest moment au fost realizate următoarele lucrări: au fost executate săpături în proporție de 23%, borduri în proporție de 15%, canalizare în proporție de 10%, accese la proprietăți.

În prezent se lucrează la partea de drum – săpături, așternere strat de balast și strat de piatră spartă, montare borduri, canalizare, la partea de trotuare – săpături, așternere strat de balast și strat de balast stabilizat, borduri precum și la accese la proprietăți – săpături, așternere strat de balast și strat de piatră spartă, borduri.

Lungimea străzii Coriolan Hora este de 2.366 m, întregul traseu al străzii fiind alcătuit din 8 aliniamente și 92 de accese la imobile.

Strada Coriolan Hora este printre ultimele străzi care se modernizează în Cartierul Ioșia, cea mai mare parte a străzilor din acest cartier fiind deja asfaltată.