Banca Comercială Română organizează joi, 11 octombrie, de la ora 11:00, în Centrul Civic – în parcarea din Piața Emanoil Gojdu lansarea unui nou sezon al celui mai extins proiect de educație financiară din România, în camionul FLiP, special amenajat pentru a fi deopotrivă loc de joacă și sală de curs pentru cei mici.

Prin intermediul acestuia, organizatorii continuă să îi învețe pe copiii cu vârste între 7 și 14 ani concepte și noțiuni financiare, prin joc, fără să fie nevoiți să asculte definiții sau formule, ei având ocazia să treacă prin diferite etape de înțelegere și conștientizare a modului cum folosim banii în economie.

Despre Școala de Bani pe Roți
Școala de bani pe Roți, primul program itinerant de educație financiară interactivă care se adresează copiilor cu vârste între șapte și 14 ani, ajunge pentru prima dată în Oradea, pentru a oferi cursuri gratuite de educație financiară elevilor din comunitate. Atelierele din Școala de Bani pe Roți se desfășoară într-un camion numit FLiP, a cărui remorcă modulară se transformă într-un loc de joacă cu dotări de ultimă generație, unde traineri specializați oferă cursuri interactive gratuite de educație financiară unui grup format din 15 elevi, timp de 90 de minute. Programul recurge la învățarea experiențială și jocuri pentru a-i ajuta pe cei mici să acumuleze cunoștințe despre cum circulă banii prin lume.