Comisia de circulație din cadrul Primăriei Oradea a aprobat azi, 19 noiembrie, la solicitarea constructorului, închiderea circulației în intersecția strada Primăriei – B-dul Decebal – Calea Aradului și pe tronsonul dinspre Calea Aradului spre Grădina Zoologică, începând cu data de 21 noiembrie 2018, pentru continuarea lucrărilor la prelungirea liniei de tramvai, în cadrul etapei a II-a.

Traficul rutier se va închide fizic pe strada B-dul Decebal la intersecție cu strada Calea Aradului, respectiv Calea Aradului intersecție cu B-dul Decebal în sensul giratoriu existent. Astfel șoferii care merg dinspre Calea Aradului spre Grădina Zoologică vor ocoli pe străzile Traian Blajovici – Vlădeasa iar cei care vin dinspre Decebal înspre Grădina Zoologică vor folosi aceeași rută ocolitoare: Calea Aradului – Traian Blajovici – Vlădeasa. Circulația pe aceste artere va fi restricționată timp de o săptămână, până în 28 noiembrie. Arterele ocolitoare vor fi semnalizate corespunzător.

Conform graficului de lucrări, circulația dinspre Grădina Zoologică spre strada Tudor Vladimirescu și pe strada Primăriei se va redeschide cel mai probabil începând de vineri, 23 noiembrie, în funcție și de condițiile meteo.