Potrivit unui comunicat emis de către primăria Oradea, comisia de circulație din cadrul primăriei a aprobat luni, 10 februarie 2020, la solicitarea constructorului, închiderea circulației rutiere pe strada Jean Calvin – tronsonul cuprins între străzile Iuliu Maniu și Episcop Mihai Pavel, în perioada 11 februarie – 3 martie 2020.

Închiderea circulației este necesară pentru realizarea lucrărilor de reabilitare a rețelei de canalizare pe strada Jean Calvin. În perioada menționată, autovehiculele care doresc să ajungă de pe strada Iuliu Maniu pe strada Primăriei vor putea utiliza strada Arany Janos.

Tot în cadrul ședinței de luni s-a aprobat restricționarea circulației pe podul peste Peța din Calea Aradului, pe o perioadă de 60 de zile, începând din 17 februarie. Circulația de pe partea dreaptă la ieșirea din Oradea spre Arad va fi deviată pe partea opusă, pentru derularea lucrării „Extindere linie nouă de tramvai pe traseul Calea Aradului – str. Făgărașului – Lucrări pod peste pârâul Peța”, se menționează în comunicat.