Adrian Păunescu vine la Oradea, pe 3 octombrie 2018, la Casa de Cultură a Sindicatelor, din Piața 1 Decembrie nr. 1, cu Remember Cenaclul Flacăra.

Cenaclul Flacăra a fost cea mai puternică mișcare de cultură tânără și nonconformistă din Europa de Est în perioada 1973-1985. A fost interzis de autorități, pentru că promova libertatea, cultura și gândirea neîngrădită, prin muzică, versuri și dialog, opunându-se cenzurii și dogmelor epocii totalitare. În primii 12 ani de activitate, au avut loc 1615 manifestări cu peste 6 milioane de spectatori. După reînființare, între 1990 și 2010, au mai avut loc peste 1000 de manifestări, iar după 2010, au avut loc sute de evenimente „Remember Cenaclul Flacăra – Adrian Păunescu”, în toată țara și în străinătate, cu sute de mii de participanți.

În total, la cele peste 2000 de manifestări ale cenaclului, care au avut loc din 1973 şi până în prezent, au participat peste 7 milioane de spectatori.

În anul Centenarului, rememorăm momentul în care Adrian Păunescu a spus, încă din anii 80, pentru prima oară pe scena Cenaclului, că 1 Decembrie este adevărata zi națională a poporului român și sărbătorim împreună temele fundamentale ale acestui eveniment: iubire, părinți, dreptate, libertate, România Mare.

Și-au anunțat participarea: Andrei Paunescu și trupa Totuși, Mircea Vintila, Mircea Baniciu, Ducu Bertzi Alexandru, Cristi Minculescu , Magda Puskas, Emeric Imre, Vanghele Gogu, Madalina Amon, Generația Folk, și alți invitați surpriză.

Biletele se pot achiziționa de pe entertix.ro și myticket.ro. Accesul în sală se va putea face începând cu ora 18:00. Copiii au gratuitate la eveniment până în vârsta de 6 ani și doar ținuți în brațe.