Târgovișteanca Sorana Cîrstea a reușit să stabilească un adevărat record. O postare a Soranei, în care jucătoarea de tenis a spus doar „La Mulți Ani, România!” a strâns aproape instantaneu sute de reacții.

Sorana Cîrstea este a doua cel mai bine clasată româncă în ierarhia modială de tenis feminin, după Simona Halep. Sorana este foarte apreciată și pentru gesturile sale altruiste, aceasta donând de mai multe ori sume importante de bani, către Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște, localitatea sa natală. Banii erau destinați achiziționării de aparatură pentru secția de neonatologie.

Imagine

O postare pa pagina sa de facebook din această seară, în care sportiva a spus doar „La Mulți Ani, România”, a strâns sute de aprrecieri aproape instantaneu”. }n fotografie Sorana apare îmbrăcată cu treningul naționalei României de tenis, națională pentru care Sorana Cîrstea a evoluat până în 2018 (echipa de FED Cup a României), când a anunțat că se retrage, pentru a lasă loc unor jucătoare mai tinere să poată participa în echipă. Soran Cîrstea are 29 de ani.