Ajuns la Oradea, fostul jurnalist, actual cap de listă a PNL pentru alegerile Europarlamentare, Rareș Bogdan, a fost prezent alături de tinerii Orădeni pentru o discuție liberă la sala Florica Ungur. Evenimentul a fost realizat de organizația Tineretului Național Liberal, cu sprijinul deputatului bihorean Florica Cherecheș.

Peste o sută de tineri, studenți dar si liceeni, au fost întâmpinați de gazda evenimentului, deputatul Florica Cherecheș si Secretarul General PNL Robert Sighiartău. Aceștia le-au vorbit tinerilor despre impotanța implicării în viața politică și civică a orașului.

Ajuns cu ușoară întârziere, Rareș Bogdan și-a cerut scuze tinerilor, menționând că a fost oprit pe drum în centrul orașului de mai mulți cetățeni care au dorit să-i vorbească.

Mesajul fostului jurnalist a fost unul mobilizator, îndemnând tinerii să se implice cât mai mult în viața politică. De asemenea a ținut să-l felicite pe primarul Ilie Bolojan pentru că a transformat Oradea dintr-un oraș prăfuit într-un veritabil oraș european. Au urmat întrebările tinerilor, vizibil entuziasmați de mesajele celor trei politicieni liberali. Au fost discutate probleme ce țin de învățământ, corupție, cultură și birocrație exagerată.

Un moment inedit a fost intrarea neanunțată a primarului orașului Oradea, Ilie Bolojan, primit cu un călduros ropot de aplauze de cei prezenți în sală. Acesta s-a alăturat pentru scurt timp discuției, ca apoi să plece alături de Rareș Bogdan spre sala Antonio Alexe pentru marele mitting electoral programat de la ora 17 30.