Astăzi, cerul va fi acoperit de nori în Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania, precum și în zonele montane aferente, unde local vor fi perioade cu averse și descărcări electrice, iar izolat cantitățile de apă vor depăși 15…20 l/mp. N-ar fi exclus să cadă și grindină. 

 

În restul teritoriului, cerul va fi variabil spre senin și ploile slabe se mai pot semnala doar cu totul izolat în Oltenia și în Moldova. 

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în timpul zilei în regiunile extracarpatice, dar de scurtă durată și asociate ploilor. Maximele de azi se vor încadra între 21 și 29 de grade. 

Astăzi, în București vom avea o vreme frumoasă. Temperatura maximă va fi de 27…29 de grade, pe fondul unui cer senin. 

La munte, vremea va fi în general instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate și perioade cu averse asociate cu descărcări electrice și căderi de grindină în Carpații Occidentali și local în restul masivelor. 

Pe litoral, vremea va fi în general frumoasă normală din punct de vedere termic. Cerul va fi variabil, iar vântul va avea intensificări trecătoare ziua. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 24 de grade, iar temperatura apei mării va avea valori de 20…22 de grade.