Având în vedere că ANL România nu a demarat procedurile necesare în vederea construirii blocurilor de tip ANL pe amplasamentele din zona Ceyrat, rezervate de municipalitatea orădeană pentru această destinație și având în vedere că anul acesta se execută și lucrările pentru extinderea liniei de tramvai în zonă, Primăria Oradea a luat decizia de a scoate la licitație aceste amplasamente pentru construcția de locuințe, astfel încât până la finalul anului viitor acestea să fie gata.

Prin urmare, săptămâna trecută a fost publicat pe site-ul instituției Primăriei Oradea www.oradea.ro  anunțul de licitație privind concesionarea a trei parcele de teren, identificate cu nr. cadastrale 192690, 192691 și 203560 – Oradea, în suprafață totală de 3.059 mp, pe str. Aleea Lavandei (zona str. Ceyrat) în vederea construirii unor locuinţe colective. Pe cele trei amplasamente se vor construi trei blocuri cu câte 60 de apartamente fiecare.

Astfel, se organizează licitație publică cu plic închis, la care Primăria îi invită pe cei interesați să participe. Prețul de pornire a licitației este de 37 lei/mp/an, iar data limită de depunere a ofertelor este 26 martie 2019, ora 10:00.

Informații suplimentare și documentația de atribuire se găsesc accesând site-ul www.oradea.ro – secțiunea Licitații.