Pompierii militari din cadrul Detașamentului 1 Oradea și Secției Beiuș au intervenit, duminică, pentru stingerea a trei incendii izbucnite la o gospodărie din Chijic, la un teren viran din Husasău de Criș și la coșul de fum al unui bloc de locuințe de pe strada Traian din municipiul Beiuș, în urma ultimelor două evenimente menționate neînregistrându-se pagube materiale.  

 

Duminică, 9 mai a.c., în jurul orei 13.15, echipajele Detașamentului 1 de Pompieri Oradea au fost mobilizate pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o construcție auxiliară din cadrul unei gospodării situate în localitatea Chijic, comuna Copăcel, a transmis ISU Bihor.

Pompierii militari au acționat cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă pentru localizarea și lichidarea focarelor și protecția locuinței, reușind să stingă incendiul în limitele găsite și să împiedice propagarea acestuia la casa care avea un perete comun cu anexa afectată de flăcări, salvând astfel bunuri de o valoare semnificativă.

În urma producerii evenimentului, provocat cel mai probabil de un echipament de iluminat improvizat, au ars acoperișul anexei și un frigider depozitat în interiorul acesteia.

Sursa: Realitatea de Bihor