Luni, 13 august a.c., polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Patrimoniului din cadrul Poliției Municipiului Oradea au identificat și cercetat un tânăr de 19 ani, din municipiul Oradea, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat, se arată în comunicatul I.P.J. Bihor.

 

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii orădeni îl bănuiesc pe acesta că, la 31 iulie a.c., în intervalul orar 07.00 – 17.40, ar fi pătruns într-un imobil din Oradea prin escaladarea gardului și prin efracție și ar fi sustras aparatură electronică, articole de îmbrăcăminte și alte bunuri, cauzând un prejudiciu apreciat la 1.500 lei.

În urma continuării cercetărilor, polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Patrimoniului din cadrul Poliției Municipiului Oradea l-au reținut pe cel în cauză pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

Polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Patrimoniului din cadrul Poliției Municipiului Oradea continuă cercetările în vederea recuperării integrale a prejudiciului cauzat și pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză.