Direcţia Poliția Locală a Primăriei Oradea a început azi acțiuni de verificare și informare a populației cu privire la obligativitatea respectării măsurilor de restricționare, instituite ca urmare a depășirii incidenței cazurilor de CoVid-19 de 6/1.000, informează municipalitatea orădeană.

 
Polițiștii locali au fost prezenți în piețele agroalimentare, în stațiile pentru transportul în comun din Oradea, dar și în mijloacele de transport, în scopul verificării și informării populației cu privire la obligativitatea respectării tuturor măsurilor.
„Contăm pe faptul că orădenii vor conștientiza, că singura soluție pentru a reveni la normalitate, pentru a depăși această criză sanitară provocată de pandemia de Covid 19, este respectarea tuturor măsurilor impuse și creșterea procentului de vaccinare a orădenilor. Astfel, după încheierea acțiunii de informare desfășurată de Poliția Locală Oradea, care se va finaliza vineri, 15 octombrie, polițiștii locali vor trece la aplicarea sancțiunilor prevăzute de lege. Mulțumesc orădenilor care dovedesc responsabilitate față de ei înșiși și față de comunitate, vaccinându-se și sper ca Oradea să fie pe locurile fruntașe și în ceea ce privește creșterea procentului de vaccinare”, a transmis viceprimarul Arina Moș.
Noile restricții stabilite de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Bihor prin Hotărârea nr. 69/12.10 2021 au intrat în vigoare de azi, 13 octombrie, ora 00:00.

Sursa: Realitatea de Bihor