În perioda 18 – 21 iunie a.c., în municipiul Ploiești s-a desfășurat etapa finală a Campionatului de Atletism şi Cros al Ministerului Afacerilor Interne.

Competiţia, care a avut loc pe Stadionul Municipal ,,Nicolae Dobrin” din Pitești, a adunat la start sute de angajaţi ai Ministerului Afacerilor Interne, care s-au întrecut în mai multe discipline sportive.

Inspectoratul de Poliție Județean Bihor a fost reprezentat de subinspector de poliție Bogdan Georgiana Diana, de 29 de ani, din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, care, în urma probelor parcurse, s-a clasat pe locul I la proba de săritură în lungime, la categoria sub 30 de ani, reușind această performanță cu o săritură ca a măsurat 4,77 m (anexăm foto).

Polițista bihoreancă a devenit astfel „Campionă națională” la proba de săritură în lungime, pentru respectiva categorie de vârstă.

Pasiunea pentru sport a tinerei polițiste este dublată de aptitudinile fizice evidente, aceasta antrenându-se suplimentar în permanență, pentru a obținere performanță. De altfel, în cursul anului 2018, aceasta a ocupat locul al II- lea al podiumului, tot la proba de săritură în lungime, în cadrul aceleiași competiții, în anul 2017 s-a clasat pe locul al III- lea, în anul 2016 pe locul al II – lea, reușind în cursul acestui an performanța de a deveni „Campionă Națională”, clasându-se pe locul I, în cadrul exigentei competiții organizată de Ministerul Afacerilor Interne.