OTL invită orădenii, zilnic, de luni până vineri, la plimbări de agrement cu Autobuzul Cabrio, care va efectua curse începând cu ora 12:00, la interval de o oră, până la ora 19:00 (ultima cursă), iar sâmbătă şi duminică, începând cu ora 11:00, la interval de o oră, până la ora 18:00.

Autobuzul Cabrio va opri în următoarele staţii de pe traseu: Piaţa Unirii – Universitatea Partium – Autogara Decebal – Grădina Zoologică – Muzeul Ţării Crişurilor – Oficiul de Cadastru – Universitate – Cimitirul Rulikowski – Universitate – Oficiul de Cadastru – Muzeul Ţării Crişurilor – Biserica cu Lună – Piaţa 1 Decembrie/Bloc Turn – Centrul Civic/CEC –  Magazinul Crişul – Şirul Canonicilor – Gara Centrală – Episcopia Ortodoxă – Parcul Traian – Iosif Vulcan – Piaţa Ferdinand – Piaţa Unirii.

Preţul unui bilet pentru adulţi este 10 lei, iar pentru copii 5 lei. Biletele se vor achiziţiona de la şofer, la urcarea în autobuz.

Tramvaiul de Epocă va efectua câte o singură cursă, în fiecare sâmbătă şi duminică, din cap linie Nufărul, începând cu ora 16:00, pe traseul Nufărul – Gara Centrală – B-dul Decebal – Piaţa Unirii – Nufărul. Biletele, în limita a 50 de locuri (avându-se în vedere capacitatea de transport), se pot achiziţiona de la Autogara Nufărul, cu maxim 15 minute înainte de plecarea în cursă. Bilete se vor vinde şi pe traseu, respectându-se aceeaşi regulă privind capacitatea de transport.

Preţul unui bilet pentru adulţi este 8 lei, iar pentru copii 4 lei.

 

Sursa: Realitatea de Bihor