Un eveniment privat, cu 27 de participanți, a fost întrerupt duminică de polițiștii bihoreni, în cadrul acțiunilor desfășurate în ultimele 24 de ore, pentru prevenirea răspândirii şi limitarea infectării cu noul coronavirus.

 

Potrivit IPJ Bihor, polițiștii din cadrul Secției nr.1 de Poliție Rurală Borod au întrerupt ieri după-amiază o petrecere de botez care se desfășura în spațiu închis, într-o societate comercială din localitatea bihoreană Aușeu, care funcționează în regim de restaurant, încălcând astfel prevederile legale cu privire la interzicerea organizării de evenimente private (nunți, botezuri, mese festive etc.).

În momentul intervenției polițiștilor, în local se aflau aproximativ 27 de persoane. Activitatea privată din restaurant a fost întreruptă de polițiști, iar persoanele prezente legitimate.

În consecință, administratorul societății comerciale respective a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr.55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Sursa: Realitatea de Bihor