Patru bărbați din Bihor au fost depistați și duși după gratii de polițiști, după ce instanțele din județ au emis pe numele lor mandate de executare a pedepsei închisorii. Toți patru au fost condamnați pentru vătămare corporală gravă. 

 

Potrivit IPJ Bihor, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri au depistat, miercuri, un bărbat de 34 de ani, din municipiul Oradea, pe numele căruia Judecătoria Oradea a emis un mandat de executare a unei pedepse de 2 ani de închisoare în regim de detenție, pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală gravă.

Totodată, polițiștii de la urmăriri au depistat un alt bărbat, de 35 de ani, din Oradea, pe numele căruia Judecătoria Oradea a emis un mandat de executare a unei pedepse cu închisoarea, fiind condamnat la 2 ani de închisoare în regim de detenție, tot pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală gravă.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri au depistat un alt bărbat, de 33 de ani, din Oradea, de asemenea, condmanat de magistrații Judecătoriei Oradea la 2 ani de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală gravă.

De asemenea, polițiștii de investigații criminale bihoreni au preluat din P.T.F Borș un bărbat de 42 de ani, din Oradea, pe numele căruia Judecătoria Oradea a emis un mandat de executare a unei pedepse de 1 an și 4 luni de închisoare în regim de detenție, tot pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală gravă.

Cele patru persoane au fost încarcerate în Penitenciarul Oradea, pentru executarea pedepselor la care au fost condamnate.

Sursa: Realitatea de Bihor