Joi, 1 noiembrie 2018, cu ocazia Zilei Morților, Cimitirul Municipal Rulikowski va fi deschis între orele 821. Accesul auto în incintă va fi interzis, cu excepția  autovehiculelor care transportă persoane cu handicap locomotor sau mobilitate redusă, în baza legitimației care atestă acest fapt.

Începând de vinerea trecută, 26 octombrie 2018, și până joi, 1 noiembrie 2018, inclusiv, Cimitirul Municipal a avut un program de acces prelungit, fiind deschis între orele 821. În această perioadă, accesul auto a fost permis în schimbul unei taxe de 5 lei. În ziua de 1 noiembrie, însă, accesul auto în incinta cimitirului va fi interzis, cu excepția  autovehiculelor care transportă persoane cu handicap locomotor sau mobilitate redusă, în baza legitimației care atestă acest fapt, afișată pe parbrizul autovehiculelor. Viteza de deplasare în incinta cimitirului va trebui menținută la maximum 15 km/h, iar parcarea se va face fără a deranja accesul pietonilor şi traficul auto.

Cei care doresc unelte (sape, greble, lopeţi, mături etc.) pentru aranjarea mormintelor le pot obţine la intrarea în cimitir, pe bază de buletin. Tot la intrarea în cimitir a fost amenajat un loc de unde aparținătorii își vor putea procura flori, candele, lumânări sau coronițe în amintirea celor dragi.