Polițiștii din Oradea au identificat și cercetat un bărbat de 28 de ani, din municipiul Oradea, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii orădeni îl bănuiesc pe acesta că, la 30 noiembrie, în intervalul orar 16.00 – 17.30, ar fi pătruns prin efracție într-un imobil în construcție din Oradea și ar fi sustras diverse scule și obiecte sanitare, cauzând un prejudiciu estimat la 12.000 de lei.

În urma administrării probatoriului în cauză, polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Patrimoniului l-au reținut pe bărbatul de 28 de ani, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

Polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Patrimoniului din cadrul Poliției Municipiului Oradea continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză și pentru recuperarea integrală a prejudiciului cauzat.

Sursa: Realitatea de Bihor