Un bărbat din Oradea a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii bihoreni, după ce ar fi furat bani din incinta unei societăți comerciale. 

 

 

Polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Patrimoniului din cadrul Poliției Municipiului Oradea au fost sesizați, marți după-amiaza, de reprezentanții unei societăți comerciale orădene că persoane necunoscute au pătruns în timpul programului de lucru într-un birou al societății și au sustras 2.050 de lei din încasările zilei.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii de proximitate împreună cu polițiștii de ordine publică orădeni au identificat cu operativitate persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind un bărbat de 48 de ani, din municipiul Oradea.

În urma cercetărilor efectuate și administrării probatoriului în cauză, polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Patrimoniului din cadrul Poliției Municipiului Oradea au dispus reținerea bărbatului de 48 de ani, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt„, a transmis IPJ Bihor.

Polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Patrimoniului din cadrul Poliției Municipiului Oradea continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză și pentru recuperarea integrală a prejudiciului cauzat.

Sursa: Realitatea de Bihor