O femeie în vârstă de 49 de ani a murit, marţi dimineaţă, după ce a căzut de la etajul patru al blocului în care locuieşte, pe strada Morii din Oradea.

„ISU a fost sesizat cu privire la faptul că o femeie a căzut de la înălţime. Apelul la numărul de urgenţă 112 a fost făcut la ora 7.50. La faţa locului a fost mobilizat de urgenţă echipajul de Terapie Intensivă al SMURD Oradea”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana Camelia Roşca.

La sosirea echipajului medical de urgență, femeia a fost găsită în stop cardio-respirator, aceștia reușind să o resusciteze, însă în drum spre spital victima a mai suferit un stop cardiorespirator care i-a fost fatal.

Deocamdată, nu se cunosc circumstanțele care au dus la producerea tragediei. „La fața locului au intervenit polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor Contra Persoanei, din cadrul Poliției Municipiului Oradea. Victima a fost identificată ca fiind o femeie de 49 de ani din Oradea. Din primele investigații efectuate, nu există suspiciuni să fi fost victima vreunei infracțiuni. Cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită în urma efectuării necropsiei.”, a declarat comisarul șef Alina Fărcuța, purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor.