Muhamed Pašalić a semnat un nou angajament cu CSM CSU Oradea. Sportivul în vârstă de 31 ani va evolua pentru formația bihoreană pentru al 3-lea sezon consecutiv. Pašalić s-a retras de curând din echipa națională a Bosniei-Herțegovina, alături de care a participat la EuroBasket 2013 și 2015. El a fost component al echipei reprezentative și la nivel juvenil, bifând inclusiv o participare la Campionatul European U18 masculin.
 
 
 
Pašalić poate evolua atât ca și poziție 1, cât și ca poziție 2. Cu alte cuvinte poate să fie principal mânuitor de minge, dar poate să evolueze și alături de un alt conducător de joc. El aruncă cu mâna dreaptă, însă se folosește de ambele mâini pentru a dribla. Bun mânuitor al mingii, Pašalić poate aduce un plus de siguranță în jocul de construcție și implicit de imaginație în faza ofensivă. Are capacitatea de a pătrunde și este un jucător deosebit de precis la aruncările de la semidistanță și distanță, cu abilități de a puncta din orice zonă a terenului.
 
În plus, CSM-ul mizează foarte mult și pe calitățile sale de lider, fiind un jucător vocal, capabil să strângă echipa în jurul său. Polivalent, Pašalić se potrivește necesităților echipei, staff-ul tehnic urmând să aibă multiple variante de folosire a jucătorilor la perimetru.
 
În ultimul sezon, Muha a jucat 23 meciuri în LNBM și a avut medii statistice de 11.7 puncte, 4.2 pase decisive, 2.4 recuperări și 0.9 intercepții cu doar 1.5 posesii pierdute pe partidă în peste 26 minute. El a avut un procentaj de 51% la aruncările de trei puncte în condițiile în care a aruncat de aproape cinci ori pe partidă. În plus, bosniacul a bifat trei prezențe în Cupa României și două în FIBA Europe Cup, fiind selectat să participe la All Star Game-ul baschetului românesc – ediția 2018. Aici el a câștigat concursul de aruncări de trei puncte.