Luni, 3 februarie a.c., la ora 14.40, pe strada Meșteșugarilor din municipiul Oradea, un bărbat de 56 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism înspre strada Tudor Vladimirescu,  nu a acordat prioritate de trecere la trecerea de pietoni de pe strada Meșteșugarilor și a acroșat o minoră de 12 ani, din Oradea, care se angajase în traversarea carosabilului pe marcajul pietonal, din partea stângă a direcției de deplasare a autoturismului.       

În urma accidentului rutier, minora a suferit leziuni ușoare.

După producerea accidentului, conducătorul autoturismului a părăsit locul faptei fără încuviințarea poliției, fiind identificat cu operativitate de polițiștii Biroului Rutier Oradea.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii Biroului Rutier Oradea continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Tot luni, 3 februarie a.c., la ora 07.40, pe drumul județean 709/A, în afara localității bihorene Girișu Negru, un bărbat de 66 de ani, din comuna Batăr, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Batăr – Girișu Negru, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum.

Astfel, într-o curbă spre dreapta, în condiții de carosabil umed, a pierdut controlul asupra direcției, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat în șanțul din partea dreaptă a direcției sale de deplasare.

În urma accidentului rutier, conducătorul autoturismului a suferit leziuni ușoare.

Polițiștii Biroului Rutier Salonta continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.