Miercuri (20.02), cu începere de la ora 18:00, la Arena Antonio Alexe din Oradea, în zona de lounge, se va desfășura deja tradiționala întâlnire a antrenorului Cristian Achim cu suporterii echipei CSM CSU Oradea și iubitorii baschetului. Invitația se adresează absolut tuturor celor care doresc să schimbe impresii cu tehnicianul echipei roș-albastre.

De-a lungul anilor, de la venirea sa la cârma echipei roș-albastre, antrenorul Cristian Achim a avut deschidere pentru astfel de întâlniri, existând cel puțin una în fiecare sezon. Și de această dată, tot așa cum s-a întâmplat în trecut, tehnicianul campioanei României și conducerea clubului îi încurajează pe absolut toți cei care au nelămuriri și întrebări legate de activitatea și situația echipei să vină la această întâlnire pentru a adresa tot ce au pe suflet.

Toți suporterii CSM Oradea sunt așteptați cu drag, dar și cei ai baschetului la modul general, pentru a schimba idei și a petrece o seară alături de cel care conduce echipa de baschet a municipiului Oradea de aproape zece ani.