O comedie seducătoare despre familie și prietenie! Cea mai așteptată premieră a noii stagiuni de la Teatrul Avangardia sosește la Oradea luni, 13 mai, de la ora 20:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Teatrul Avangardia a obținut în exclusivitate pentru România drepturile pentru a produce live pe scenă piesa de teatru Magnolii de Oțel care se bucură de mare succes în întreaga lume, inclusiv în varianta pentru marele ecran, în care joacă și Julia Roberts și Shirley MacLaine.

Magnolii de Oțel – o poveste de suflet și o comedie savuroasă cu Maia Morgenstern, Medeea Marinescu, Victoria Cocias, Stefana Samfira, Ioana Barbu și Irina Stefan – a fost foarte bine văzută de critici.

„Este genul de propunere teatrală care aduce oameni – oricât ar fi de diferiţi – împreună, care emoţionează şi împlineşte.” declară Răzvana Niță, critic de teatru în timp ce Ileana Lucaciu ne dezvăluie că „Regizorul conduce cu pricepere actrițele pe linia îmbinării comicului cu emoția sensibil dramatică”.

Biletele se pot achiziționa online pe bilet.ro sau de la magazinul partener Bilet.ro din Oradea și anume Agentia TUI Oradea – Calea Repubicii Nr. 10, de Luni până Vineri între orele 9:00-20:00 și Sâmbătă între orele 10:00-14:00.