h4Având în vedere apropierea sărbătorii Mărțișorului și a Zilei Internaționale a Femeii, Primăria Municipiului Oradea organizează licitaţie publică cu strigare pentru atribuirea locurilor pe domeniul public pentru vânzare de mărțișoare și flori cu ocazia zilei de 1 Martie precum și de flori, felicitări și aranjamente florale cu ocazia zilei de 8 Martie 2019.

În perioada 25.02.2019 – 02.03.2019 Primăria Oradea prin Direcția Patrimoniu Imobiliar va pune la dispoziția celor interesați un număr de 50 de standuri de lemn în zona centrală (str. Republicii și Piața Unirii), în vederea comercializării produselor specifice sărbătorii, respectiv mărțișoare și flori de primăvară. Totodată, se vor atribui un număr de 74 de amplasamente de 2 mp fiecare, în următoarele locații: b-dul Decebal colț cu str. Primăriei, Calea Aradului/Aviatorilor – Grădinița 44, str. Războieni (stația de autobuz Bunexim), ștr.Transilvaniei – intersecție cu str. Moldovei, str. D.Cantemir – zona statuii Cantemir, str. Nufărului vis-a-vis de bisericuță, str. C.Coposu – intersecție cu str. Olimpiadei, Piața București – zona stației de tramvai, b-dul Ștefan cel Mare – intersecție cu str.Transilvaniei și Parcul 1 Decembrie – dinspre stația de tramvai E.Gojdu.

De asemenea, în perioada 07.03.2019 – 09.03.2019 vor sta la dispoziția celor interesați un număr de 70 de amplasamente de 2 mp fiecare, în vederea vânzării de flori, felicitări și aranjamente florale cu ocazia zilei de 8 Martie, în următoarele zone ale orașului: str. Republicii, Piața Unirii, b-dul Decebal, Calea Aradului/Aviatorilor, str. Războieni, str.Transilvaniei, Piața București, Parcul 1 Decembrie, ștr. Nufărului și str. D.Cantemir.

Data limită de depunere a ofertelor pentru vânzare de mărțișoare și flori cu ocazia zilei de 1 Martie 2019 este 14 februarie 2019, ora 09:00, iar preţul de pornire a licitaţiei este 50 lei/stand/zi, plus TVA, pentru standuri și 5 lei/mp/zi pentru locuri de 2 mp.

Data limită de depunere a ofertelor pentru vânzare de flori, felicitări și aranjamente florale cu ocazia zilei de 8 Martie 2019 este 15 februarie 2019, ora 09:00, iar preţul de pornire a licitaţiei este 5 lei/mp/zi pentru locuri de 2 mp.

Informaţiile şi documentaţia de atribuire le găsiţi accesând site-ul www.oradea.ro, secţiunea Licitaţii.