După numeroase concerte de succes în București și Budapesta, HAVASI își face debutul în aer liber cu cel mai nou concert simfonic al său, la Oradea, în 21 August de la ora 20:30. Spectacolul eveniment este organizat de Asociația pentru promovarea turismului din Oradea și regiune (Visit Oradea) și Primăria Oradea, recomandat de Europa Fm.

Pentru ca toți participanții la concert să se bucure în condiții optime de spectacol, organizatorii transmit următoarele informațiile utile:

– Accesul în zona de eveniment se va face începând cu ora 18:30, doar în baza biletului (format fizic sau electronic).
– Accesul în perimetrul evenimentului nu este permis cu obiecte de mari dimensiuni (mai mari decât o coală A4), mâncare, sticle de apă (indiferent de material sau capacitate) sau alte băuturi. În perimetrul rezervat evenimentului vor fi amenajate 2 baruri, de unde spectatorii vor putea achiziționa diverse băuturi.
– Fiecare persoană care va intra în perimetrul de eveniment va trece printr-un control corporal, fiind interzise genți de mari dimensiuni. Persoanele care nu se supun controlului de securitate sau nu renunță la obiectele interzise, nu vor putea să-și ocupe locul în zona de eveniment. Fiecare scaun va fi numerotat conform planului de locuri.
– Accesul în perimetrul rezervat publicului se va face prin 6 porți de acces, conform planului anexat prezentului comunicat.
– Datorită agendei extrem de încărcate a artistului, concertul nu poate fi reprogramat în cazul unei situații de forță majoră sau avertizări meteo de vreme severă. În situația unei ploi, neînsoțite de avertizare meteo de vreme severă (cod roșu) concertul se va organiza.
– În situația anulării concertului, costul biletelor va fi restituit în totalitate publicului.
– Pentru siguranța publicului, ne rezervăm dreptul de a restricționa accesul următoarelor obiecte și dispozitive în incinta zonei de eveniment:
Droguri;
Sticle (incl. deodorant sau parfum);
Cosmetice (care conțin lichide inflamabile);
Ghiozdane sau genți mai mari de 29cm x 21cm x 12cm (A4);
Mâncare;
Băuturi (răcoritoare, alcoolice). Acestea se pot achiziționa din perimetrul evenimentului;
Artificii;
Lasere;
Spray-uri;
Bannere, afișe etc;
Scaune;
Cuțite, arme, obiecte ascuțite;
Obiecte pirotehnice;
Animale;
Umbrele (recomandăm pelerinele pentru ploaie);
Materiale inflamabile sau explozibile;
Aparate foto-video profesionale, inclusiv dispositive DSLR;
Orice fel de obiect care i-ar putea răni pe ceilalți participanți la eveniment.

În conformitate cu aceste reguli, persoanele responsabile de siguranța și securitatea în perimetrul evenimentului vor percheziționa cu grijă participanții la eveniment, la intrarea în incintă. Orice obiect din lista de articole interzise va rămâne la intrare, în posesia personalului de Securitate. Organizatorul nu este responsabil pentru aceste obiecte.