Incident grav într-un parc din municipiul Oradea, unde o ceartă dintre doi adolescenți a degenerat, unul dintre ei tăindu-l pe celălalt cu un cuțit în zona gâtului. Tânărul rănit a fost transportat de urgență la spital.

 

IPJ Bihor a fost sesizat miercuri seara, prin SNUAU 112, că într-un parc de pe strada Agricultorilor din municipiul Oradea, a avut loc o altercație în urma căreia o persoană a suferit leziuni.

„Polițiștii orădeni s-au deplasat cu operativitate la fața locului, iar din primele investigații efectuate s-a stabilit că doi tineri din Oradea, ambii de 16 ani, care se cunoșteau, au avut un conflict spontan, pe baza unor discuții care au degenerat, în urma căruia unul dintre ei i-a provocat celuilalt leziuni tăiate la nivelul gâtului.

Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale”, a transmis Alina Fărcuța, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările vor continua sub coordonarea unui procuror, în funcție de gravitatea leziunilor suferite de victimă.

 

Sursa: Realitatea de Bihor