Doi hoți de biciclete au fost prinși marți de polițiști și s-au ales cu dosare penale. Furturile s-au petrecut în municipiul Marghita și localitatea Chiribiș, iar bunurile furate au fost restituite proprietarilor.

 

Polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Marghita au fost sesizați, marți, în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin S.N.U.A.U. 112 de la o femeie de 54 de ani din Marghita, că persoane necunoscute i-au sustras o bicicletă, lăsată pe un teren viran la ieșirea din localitatea Marghita.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii din Marghita au identificat cu operativitate persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind un bărbat de 48 de ani, din localitatea Cheț.

Tot marți, 3 august, polițiștii Secție nr. 4 de Poliție Rurală Marghita au fost sesizați în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin S.N.U.A.U. 112 de la un bărbat de 36 de ani din Marghita, că persoane necunoscute i-au sustras o bicicletă, lăsată neasigurată în fața locuinței din localitatea Chiribiș.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii din Marghita au identificat persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind un bărbat de 53 de ani din localitatea Chiribiș.

Polițiștii din Marghita au recuperat bicicletele sustrase și le-au restituit proprietarilor.

În ambele cazuri, polițiștii din Marghita continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

 

Sursa: Realitatea de Bihor